Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

Toate articolele

FAȚETE DENTARE. VINO LA NOI PENTRU UN TEST DRIVE AL NOULUI TĂU ZÂMBET.

Cel mai mare beneficiu al tratamentului cu fațete dentare, efectuat în clinicile NEOCLINIQUE, este posibilitatea testării lor în cadrul clinicii.

Conceptul Test Drive Your Smile a fost introdus din dorința noastră de a ușura decizia pacienților și de a-i ajuta să obțină acel zâmbet mult visat.

Știm că îți dorești să zâmbești fără restricții și temeri, dar poate nu ai avut curaj să încerci un tratament de estetică dentară, din teamă de necunoscut. 

Ok, ți se spune să stai fără griji, că vei fi un alt om la finalizarea tratamentului, dar totuși…

Din acest motiv și nu numai, îți propunem să testezi zâmbetul pe care noi îl proiectăm pentru tine, cu cea mai mare grijă și atenție la detalii.

Dacă nu îți place, îl putem modifica până când va fi exact ceea ce tu îți dorești.

Sau poți descoperi că nu ți se potrivește acest tip de remodelare estetică a danturii, iar testul se va încheia și vei reveni la vechiul tău zâmbet.

 

Conceptul inovativ Test Drive Your Smile este concretizat în cadrul Neoclinique printr-un pachet de servicii, constând în:

  • Evaluarea ta;
  • Planificarea tratamentului;
  • Proiectarea computerizată a viitorului zâmbet și simularea sa;
  • Fabricarea de fațete dentare de probă și testarea acestora de către tine.

 

Dar, înainte de toate, ar fi bine să înțelegi de ce fațetele dentare sunt atât de apreciate.

Avantajele tratamentului cu fațete dentare

Tratamentul cu fațete dentare este o procedură minim-invazivă sau chiar total non-invazivă.

În anumite cazuri, în funcție de grosimea dinților si de tipul fațetelor, este necesară o preparare minimă a dinților, procedura fiind astfel confortabilă și sigură.

 

Sunt o modalitate elegantă de a îmbunătăți zâmbetul, chiar și atunci când există probleme de formă, aliniament, lungime, sau poziție ale dinților. 

Un astfel de tratament cu fațete dentare poată îmbunătăți semnificativ culoarea, formă și poziția dinților, dându-le un aspect îngrijit și estetic.

Planificarea transformării zâmbetului tău

La Neoclinique, punem accent pe fiecare detaliu, cât de mărunt, pentru ca rezultatul să fie unul de excepție, de fiecare dată.

 

Pentru ca tu să testezi zâmbetul cu fațete dentare, într-o cât mai bună versiune a sa, sunt esențiale evaluarea corectă și planificarea minuțioasă a viitorului tratament.

 

Evaluarea competentă va fi realizată atât din puncte de vedere fizic, cât și din punct de vedere al așteptărilor și necesităților tale estetice, prin discuții, radiografii performante, scanare intra-orală, fotografii și înregistrări video.  

 

Serviciul nostru exclusivist, Pacient Key Guide, asigură o planificare corectă a viitorului tratament și consilierea ta, pe toată durată acestui tratament. 

 

Totul este menit să faciliteze proiectarea exactă și ulterior o performantă simulare computerizată a viitorului tău zâmbet. 

 

Cu ajutorul tehnicii Digital Smile Design, te vei putea vedea cu fațete dentare și vei putea aduce modificări aspectului dinților, conform dorințelor tale.

Test drive al noului tău zâmbet

Ultima etapă a conceptului Test Drive Your Smile este chiar testarea efectivă a fațetelor dentare.

Ca urmare a evaluării corecte, planificării exacte și proiectării minuțioase a viitoarelor tale fațete, visul va fi transpus în realitate, cu cele mai bune rezultate.

 

Ți se vor aplică fațete dentare de probă. Pentru că tu sa le testezi și să te privești ulterior prin ochii unei camere foto profesionale, care imortalizează fiecare amănunt. 

Vei fi subiectul unei ședințe foto profesionale, pentru ca, ulterior, să analizezi dacă noul zâmbet este sau nu potrivit personalității tale, să observi reacțiile celor din jur, să vezi cum arăți atunci când să zâmbești cu adevărat fără opreliști. Îți putem spune cu siguranță că nu te vei putea opri din zâmbit. 

Pentru că, în sfârșit, vei putea să zâmbești!

Zâmbetul este cea mai explicită manifestare a bucuriei și fericirii. 

Luminează încăperi și încălzește suflete. Îți dă putere și încredere în tine.  

 

Iar atunci când un zâmbet nou vine la pachet cu posibilitatea testării sale, totul va fi exact așa cum îți dorești.

ALEGE TRATAMENTUL DE ALE CĂRUI REZULTATE ESTI 100% SIGUR!

PERSONALIZAT CONFORM DORINȚELOR TALE, TESTAT ȘI APROBAT CHIAR DE CĂTRE TINE!

Daca vrei să îți explicăm mai multe sau să te programezi, te rugăm sa ne contactezi la tel:

+4 0371 000 111.

Cu drag și dedicație, Echipa NEOCLINIQUE.

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.