Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Despre Neoclinique

Noi aducem la viață zâmbete naturale!

Povestea Neoclinique

Povestea Neoclinique a început în anul 1996 ca o afacere de familie.

 

Soții Nuțu și Cristina Toader au preluat un cabinet stomatologic ce avea activitatea în sectorul 6, București, înca din anul 1997.  Acolo se află sediul clinicii Neoclinique Militari și în prezent.

 

În anul 2006, activitatea noului brand Neoclinique a continuat inclusiv cu pacienții și echipa clinicii inițiale, ceea ce a adus un plus de valoare, responsabilitate și siguranță serviciilor oferite de Neoclinique.

 

Experiența acumulată de echipa medicală în cei 9 ani de activitate precedentă a fost o bază solidă pentru creșterea brandului Neoclinique.

De atunci, clinica a cunoscut o evoluție continuă datorită tuturor investițiilor făcute în vederea perfecționării echipei, dar și a dezvoltării serviciilor pentru pacienți, achiziționarea unei tehnologii de ultimă generație, tranformarea locațiilor sau îmbunătățirea tehnicilor medicale.

 

Fiind conștienți de raportul dintre clinică și pacient, fondatorii Neoclinique au facut investiții - până în anul 2019 inclusiv - de peste 1.75 milioane de Euro pentru a oferi pacienților săi cele mai bune servicii, alături de o echipă specializată și pregătită.

 

Bineînțeles, în nicio poveste nu este totul roz. Neoclinique a fost construită prin multă muncă, dăruire și voință.

 

 

"Este nevoie de foarte multă muncă pentru a realiza ceea ce noi am făcut în 20 de ani de Neoclinique.

 

Nu a fost întotdeauna totul așa cum am vrut, însă dorința de a crește brandul Neoclinique ne-a ghidat întotdeauna, iar plăcerea cu care am muncit pentru Neoclinique a dat roade.

 

În final, o mare liniștită nu formează niciodată un marinar priceput, nu? Am luat totul ca atare și am privit toate momentele drept "trepte de creștere".

 

Cu cât Neoclinique se dezvoltă mai mult, cu atât ne extindem nevoile și obiectivele. Însă totul are la baza bucuria de a face ceea ce ne place."

 

Cristina Toader

 

 

 

"Scopul nostru, a întregii echipe Neoclinique, este de a oferi fiecărui pacient servicii de o calitate premium. Deținem o aparatură de ultimă generație, am investit în design-ul clinicii astfel încât pacientul să se simtă cât mai confortabil și relaxat.

 

Însă, poate cel mai important este modul în care medicul tratează pacientul.

 

Indiferent de profesionalismul medicilor sau de aparatura specială este esențial ca între medic și pacient să existe o colaborare, o conexiune încă de la primul consult.

 

Suntem conștienți că relația medic-pacient este extrem de importantă în buna desfășurare a unui tratament. Tocmai de aceea suntem empatici și mereu ne gândim cum am dori noi să fim tratați într-o clinică stomatologică.

 

În primul rând, căutam corectitudine, respect și atenție.

 

În al doilea rând, vrem ca medicii să ne explice în termeni pe care îi putem înțelege tot ceea ce se întâmplă cu dantura noastră.

 

Iar, în ultimul rând, căutăm înțelege și sprijin.

Pornind de la ce ne dorim noi de la medicul stomatolog, am concretizat ce anume trebuie să ofere echipa noastră pacienților, astfel încât vizitele în cabinet să fie cât mai relaxante."

 

Nuțu Toader

Misiunea Neoclinique

Viziunea Neoclinique

Misunea noastra este de a oferi pacienților nu doar servicii stomatologice premium.

 

Am dorit să construim un loc unde pacienții găsesc înțelegere, suport și informație.

Este construită în stransă legătură cu pacientul. De ce? Creșterea brandului are în prim plan nevoile pacientului. Pacienții caută siguranță din toate punctele de vedere și noi venim în ajutorul lor oferindu-le o tehnologie modernă, o echipă specializată și confort maxim pe toată durata tratamentului.

Valorile Neoclinique

Echipa noastră este condusă de:

 

  • Profesionalism,
  • Responsabilitate,
  • Spirit empatic,
  • Confort
  • Inovație.

 

Aceste valori stau la baza fundației Neoclinique.