Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

Toate articolele

PROBEAZĂ-ȚI NOILE FAȚETE DENTARE LA NEOCLINIQUE

 

NEOCLINIQUE te introduce în lumea stomatologiei moderne, prin conceptul inovator “Test drive your smile”.

Zâmbești pe ascuns, în așa fel încât sa nu îți observe nimeni dinții și chiar și atunci stai cu teama ca nu cumva să se întrevadă, iar cei din jur să își schimbe părerea despre tine?

Te înțelegem perfect. Nu ești singurul afectat de această problemă. Studiile arată că problemele de estetică a dinților stau la baza multor dintre cazurile de timiditate, izolare socială și chiar depresie.

Nu este ceva peste care să poți trece, ci o piedică veșnică în calea stării tale psihice de bine. Iar problemele psihice se reflectă, în timp, în plan fizic. 

Cum îți pot schimba viața fațetele dentare

Mai mult ca sigur că ți-ai imaginat de numeroase ori cum ar fi să poți zâmbi fără restricții. Să fii expansiv, să îți arăți bucuria din suflet și să nu îți fie teamă de privirile celor din jur.

 

Pacienții noștri care au beneficiat de tratamentul transformator cu fațete dentare au fost uluiți de efectul acestuia și ne-au mărturisit că realitatea este mult mai impresionantă decât tot ce și-au imaginat vreodată.

 

Gândește-te că vei putea fi centrul atenției pentru o sală întreagă de oameni, fără să te simți stânjenit. Că îți vei dori să interacționezi cu cât mai multe persoane, că vei adora să te expui privirilor, pentru că vei fi mândru de zâmbetul tău!

 

 

Este ca atunci când conduci o mașină veche și te ferești să fii văzut la volanul ei, iar cu prima ocazie când îți cumperi una nouă, îți suni prietenii ca să ieșiți în oraș sau să plecați într-o mini-vacanță.

Doar că zâmbetul este cu mult mai important decât o mașină. Zâmbetul este cartea ta de vizită, în orice situație și in fața oricui.

Acasă, în cercul de prieteni, printre necunoscuți sau la serviciu, pretutindeni ești privit și evaluat din diferite puncte de vedere, atât emoțional, cât și fizic.

O dantură neîngrijită, îngălbenită, ciobită, cu plombe vizibile, cu dinți pătați, nealiniați, foarte rari sau foarte mari, fiecare este o piesă importantă în puzzle-ul care formează zâmbetul.

Un zâmbet strălucitor, impecabil, este in general asociat de oameni cu o persoană de succes, care prezintă încredere.

Teamă de rezultat? Probează-ți fațetele dentare, pentru a fi sigur că sunt așa cum îți dorești. 

Pentru că este o decizie atât de importantă, așa cum atunci când îți cumperi o mașină faci înainte un “test drive”, tot astfel îți poți testa noile fațete dentare, în cadrul Neoclinique.

În afară de previzualizarea virtuală a noului tău zâmbet, specialiștii Neoclinique au implementat un concept care a condus la rezultate excelente din punct de vedere al satisfacției pacienților noștri.

Acest concept este denumit generic “Test drive your smile” și constă în posibilitatea ca tu să îți probezi fațetele dentare, pe durata unei ședințe foto, pentru ca apoi să poți analiza pozele, filmările, să îți dai seama de reacțiile celor din jur, de felul în care arăți cu noul zâmbet, de felul în care îți transformă acesta fizionomia și modul în care ești perceput de ceilalți.

 

Neoclinique a eliminat astfel cea mai mare teamă a celor ce doresc să beneficieze de tratamente de estetică dentară: teama de rezultate nesatisfăcătoare.

 

Contactează-ne la numărul nostru unic de contact +4 0371 000 111 și programează-te pentru o transformare estetică fără teamă, de probă.

Programează-te acum

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.